Patria k najvýznamnejším spracovateľom a predajcom diviny. Mäso, ktoré spracúvajú, pochádza z voľne žijúcej zveriny zo slovenských revírov.
Zvernica bola založená v roku 1997 a nájdete v nej vysoko kvalitnú trofejovú mufloniu, danieliu a jeleniu zver. K pôvodným muflónom bola dovezená najkvalitnejšia muflonia zver z Čiech. Danielia zver pochádza z Maďarska, z poľovného revíru Gúth, kde bola ulovená i najsilnejšia trofej daniela na svete. Pôvodná jelenia zver bola doplnená o kvalitné jedince zo Slovenska (Poľana, Dolný Kubín) a Maďarska.
Sú slovenská spoločnosť s vyše 20 ročnou tradíciou. Patria medzi najvýznamnejších spracovateľov a predajcov diviny. Toto postavenie získali vďaka vysokej kvalite výrobkov. Mäso, ktoré je nimi spracovávané, pochádza z voľne žijúcej zveri zo slovenských revírov a je ulovené poľovným spôsobom. Je rozrábané vo vlastnom závode v Plaveckom Petre, pod stálym veterinárnym dohľadom, za prísnych hygienických podmienok a v súlade s platnou legislatívou Slovenskej republiky (pridelené schvaľovacie veterinárne číslo SK 2056ES).
Najnovšie trendy v oblasti stravovania hovoria o pribúdajúcom počte ľudí, ktorým nie je ľahostajné „z čoho je človek živý“, a to doslovne. Aj preto v poslednej dobe právom rastie záujem o mäso z diviny, ktoré má veľa bielkovín a málo tuku. Divina je zároveň bohatá na minerálne látky, má viac vitamínu A a železa v porovnaní s ostatnými druhmi mäsa a právom patrí medzi delikatesy vyhľadávané po celom svete.
V ich sortimente nájdete mäso z jeleňa, daniela, diviaka, muflóna a srnca.