Paradajkovo je zázračná krajina, kde sa aj v zime rodia najlepšie slovenské paradajky. Sezóna u nás trvá po celý rok, preto si môžete na kríčku dozreté a čerstvo natrhané paradajky dopriať vždy.
V Paradajkove pracujú slovenskí zamestnanci, ktorí pochádzajú z daného regiónu. S láskou sa starajú o naše odrody červených, žltých a oranžových paradajok, ktoré im to odplácajú chutnou bohatou úrodou.
Všetky paradajky sú ručne zberané až vtedy, keď sú úplne dozreté, pretože až vtedy majú plnú chuť, nezameniteľnú vôňu a sú plné vitamínov. Lebo len v správny čas odtrhnutá paradajka má farbu, vôňu a chuť, ktoré na tanieri dokážu zázraky. Navyše sú paradajky veľmi prospešné pre vaše zdravie a oplatí sa mať ich zaradené v jedálničku.
Jedna paradajka denne dokáže pokryť dávku potrebných vitamínov A, B, C a E. Okrem toho obsahuje bielkoviny, vlákninu, horčík, sodík, vápnik, draslík, železo, fosfor, karotín, lykopén, antioxidanty a takmer žiadne sacharidy. Dokáže tak posilniť imunitu a pomôcť v boji proti množstvu chorôb tráviaceho a kardiovaskulárneho systému, účinne bojuje proti starnutiu a lykopén dokonca chráni organizmus pred nádorovými ochoreniami.
Naše paradajky absolvujú iba krátku cestu na váš stôl, preto si zachovávajú všetky tieto úžasné vlastnosti. Ochutnajte lahodné paradajky zo Slovenska.