
Fašiangy bez šišiek? To určite nie! Vyskúšajte tento osvedčený recept na vláčne a mäkké šišky, ktoré sa vždy podaria. Sú rovnako výborné aj na ďalší deň, stačí ich mierne zohriať a budú ako čerstvé.
Fašiangy bez šišiek? To určite nie! Vyskúšajte tento osvedčený recept na vláčne a mäkké šišky, ktoré sa vždy podaria. Sú rovnako výborné aj na ďalší deň, stačí ich mierne zohriať a budú ako čerstvé.
Fašiangy je obdobie od Troch kráľov po Popolcovú stredu. Toto obdobie bolo odvždy bohaté na kalorické jedlá, pretože pred pôstom sa bolo treba poriadne najesť. Naši predkovia žili a stravovali sa veľmi striedmo, ale počas fašiangov bolo dovolené sa prejesť. Tradičné jedlá boli fánky, šišky, pampúchy, záviny a zabíjačkové špeciality.
Fašiangy je obdobie od Troch kráľov po Popolcovú stredu. Toto obdobie bolo odvždy bohaté na kalorické jedlá, pretože pred pôstom sa bolo treba poriadne najesť. Naši predkovia žili a stravovali sa veľmi striedmo, ale počas fašiangov bolo dovolené sa prejesť. Tradičné jedlá boli fánky, šišky, pampúchy, záviny a zabíjačkové špeciality.
Videonávod na tento recept nájdeš aj na našom Instagrame