
Tradičný a jednoduchý recept na lahodné mäsové rezance na šťave s hráškom a tarhoňou, ktoré sa oplatí vyskúšať. Aj malá obmena ingredienciíí vám prinesie nové chute. Bravčové mäso môžete zameniť za teľacie alebo hovädzie a hrášok môžete nahradiť napríklad hubami.
Tradičný a jednoduchý recept na lahodné mäsové rezance na šťave s hráškom a tarhoňou, ktoré sa oplatí vyskúšať. Aj malá obmena ingredienciíí vám prinesie nové chute. Bravčové mäso môžete zameniť za teľacie alebo hovädzie a hrášok môžete nahradiť napríklad hubami.
Bravčové mäso je taktiež najpoužívanejšie mäso v gastronómii. Svalovina bravčového mäsa obsahuje viac tuku a vyššiu energetickú hodnotu ako hovädzie mäso, preto je aj ťažšie stráviteľná. Veľmi jemné vlákna a pevnú bielu slaninu má mäso z ročných kusov. Bravčové mäso starších kusov má tuhšie a hrubšie vlákna a jej farba je tmavočervená.
Bravčové mäso je taktiež najpoužívanejšie mäso v gastronómii. Svalovina bravčového mäsa obsahuje viac tuku a vyššiu energetickú hodnotu ako hovädzie mäso, preto je aj ťažšie stráviteľná. Veľmi jemné vlákna a pevnú bielu slaninu má mäso z ročných kusov. Bravčové mäso starších kusov má tuhšie a hrubšie vlákna a jej farba je tmavočervená.
Ak hľadáš ideálne spojenie k bravčovému mäsu, skús mladé, ale plné víno ako Modrý Portugal. Krásne doplní chuť šťavnatého bravčového, pričom neprebije, ale podčiarkne jeho jemnosť. Skvelá voľba pre príjemný a harmonický gastronomický zážitok.